Teknikträning 23/5 Hässingsberget

Samling: Parkeringen till Hässingsbergets Naturreservat – https://kartor.eniro.se/m/tn64n

Karta: Skala 1:10000

Utdelning av kartor och genomgång av övningen kl.  18.15 – respektera tiden!

Övningar:

Orange och Violett. Uppvärmning ca.2 km till vindskyddet på Hässingsbergets topp. Sedan 3 kortare slingor med fokus på riktning och  förenkling i sluttningsterräng. sedan jogg tillbaka till samlingsplatsen.

Svart. Startar med ca. 4 km bana med långsträckor , sedan 4 kortare slingor, Intervaller med fokus på kontrolltagning i sluttningsterräng., tillsammans blir det ca 8 km + jogg tillbaka till samlingsplatsen. Banan kan också förkortas på olika sätt.

Välkomna !. OUC / Pär Norén 070 6373212

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *