Teknikträning 13/9 Kullabäcken

Samling vid parkeringen där Tavelsjöleden passerar 363:an strax norr om Forslunda naturbruksgymnasium. Kartutlämning kl 17.45, ta med plastficka. Egen uppvärmning. Gemensam start för samtliga kl 18:00.

Tre nivåer på banor; röd, violett och svart. Tanken är att det ska vara högintensiv träning med ”bra drag” för alla och att bästa tid på svarta banan ska vara 45 min (8 km varav en hel del på snabblöpt hed). Det är möjligt att korta av svarta banan till 6 eller 5 km i syfte att alla ska få en löptid på omkring 45 min (+/-). Gaffling på svarta och violetta banorna.

Terrängtypen är blandat kuperad bäckravin med tätare skog och lättlöpt tallhed med god sikt. På vissa delar kan det vara en del gallringsris.

Välkomna!
Jakob, Fredrik och Albin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *