Teknikträning 1/9 Berg

Samling kl. 18.00 i Berg obs! tid, vägvisning i Strand, skärm efter vägen mellan Överboda o Vännäsby. Därefter ca 4 km

Senaste tid för att kartutlämning är 18.15. Kartor i A4-storlek i skala 1:10000 och    1:5 000, ekvidistans 5 m. Kontrollerna märkta med stora skärmar.  På teknikslingorna (solrosen) märkta med kodsiffror.

Ta med egen plastficka till karta.

Röd nivå: Uppvärmningsslinga till startpunkt för teknikslingor, inriktning på förenkling i sluttningsterräng (ca 1,5 km). Sedan teknikslingor (solros) från toppen av Svartberget med inriktning på noggrann riktningsorientering och anpassning av farten. Ni tar en kontroll i taget, ner i sluttningen sedan upp till toppen igen. Ca.3,0 km (går att korta av)

Svart/violett nivå: Uppvärmningsslinga + vägvalssträcka till startpunkt för teknikslingor, inriktning på förenkling i sluttningsterräng (ca 2 km). Sedan teknikslingor (solros) från toppen av Svartberget med inriktning på noggrann riktningsorientering och anpassning av farten. Tränar på noggrann orientering med hög puls. Ni tar en kontroll i taget, ner i sluttningen sedan upp till toppen igen. (ca.3,0 km) (går att korta av) Avslutas med en korridororientering.(ca 2,5 km)

Välkomna – OUC – banläggare Pär Norén, 070-637 32 12

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *